Ontharing

Wie mooi wil zijn moet lijden.

WENKBRAUWEN

Modelleren Uitmeten en in model brengen van de wenkbrauwen met wax en pincet.
Quick fix Bijwerken van de wenkbrauwen met wax en/of pincet.

Rondom de mond

Bovenlip Ontharing van de bovenlip met wax.
Kin Ontharing van de kin met wax.

oksels

Oksels Ontharing van de oksels met wax.

aRMEN

Onderarmen Ontharing met wax tot aan de elleboog.
Volledige armen  Ontharing met wax tot aan de schouder/oksel.

Romp

Borst Ontharing met wax van de borst (tot aan de ribbenboog).
Buik Ontharing met wax van de ribbenboog tot aan de broeksrand.
Bovenrug Ontharing met wax van bovenrug inclusief de nek.
Onderrug Ontharing met wax van de onderrug tot aan de broeksrand.

Bikini Wax

Bikini wax De standaard bikini wax. Bij deze stijl haal je simpelweg de haartjes weg die zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bikinibroekje: op je bovenbenen en net buiten je bikinilijn, maar ook aan de bovenkant van je schaamstreek zodat de haartjes niet boven je slipje uitkomen.
Extended bikini wax Deze stijl haalt alle haartjes weg die bij een gewone bikini wax ook verwijderd zouden worden. De extended bikini wax gaat dieper langs de benen, en creëert een driehoekige vorm door aan de bovenkant ook meer haartjes weg te halen. Dit is geschikt voor de vrouwen die hun schaamhaar willen behouden, maar wel keurig en strakke vorm willen hebben.
French bikini wax Bij deze stijl worden alle haartjes van de voorkant verwijderd, waaronder de meer intieme delen en laat alleen een ‘landingsbaan’ aan de voorkant over. De French bikin wax haalt geen haartjes aan de achterkant weg. Deze stijl is perfect voor diegenen die een gladde voorkant willen zonder aan de achterkant ook haartjes te verwijderen.
Brazilian bikini wax Deze stijl is vergelijkbaar met de French bikini wax. Het verwijdert bijna alle haartjes aan de voorkant en laat een smal streepje of een driehoekje over, maar bij deze stijl worden ook alle haartjes aan de achterkant verwijdert. Dit is de perfecte stijl bij het dragen van een string als bikinibroekje omdat aan de voorkant en aan de achterkant geen haartjes meer zichtbaar zullen zijn.
Hollywood bikini wax De Hollywood bikini wax is ongeveer zo ver als je kunt gaan wat betreft het harsen van je bikinilijn. Als je helemaal geen haartjes meer wilt, is dit de stijl die bij je past. Alles wordt namelijk verwijderd, zowel vooraan als achteraan.

Onderbenen

Onderbenen Ontharing met wax van de enkel tot en met de knie (supplement tenen/ voeten is mogelijk)
Onderbenen + dijen Ontharing met wax van het hele been (supplement tenen/ voeten is mogelijk)