Jouw gelaat, stralend!
Reiniging van het gelaat
Onze huid is ons grootste orgaan. Net zoals iedereen zijn eigen persoonlijkheid heeft, heeft ook elke huid een eigen karakter. Dit kan gaan van een normaal/gemengde huid tot een vette huid, of een gevoelige huid. Dag na dag vervult onze huid meerdere taken voor ons. Ze beschermt ons tegen beestjes, straling, enz. Als zintuig stelt ze ons in staat koude, warmte en druk te voelen. Ze zorgt voor de aanmaak van vitamine D, en nog veel meer... Dagelijkst draait ze dus op volle toeren. Daarom is het van groot belang je huid dagelijks goed te verzorgen en aangepaste producten te gebruiken voor jouw "huidkarakter". Enkel zo voorkom je dat deze dagelijkse taken je huid tekenen.

Basic Basisreiniging van het gelaat met aangepaste producten.
Refresh Dieptereiniging met advies voor de onzuivere huid.
Glow Revitaliserende gelaatsverzorging met fruitzuren om de huid haar frisse gloed terug te geven.
Relaxation - Rejuvenation Relaxerende en regenererende gelaatsverzorging. We maken gebruik van aangepaste producten voor elk huidtype, en werken met microcurrent om de cellen nieuw leven in te blazen. Zo bekomen we de ideale regeneratie van elke huid.
Kleuren
Verven wimpers Accentueer je ogen en breng extra dimensie in je gelaat door het kleur van je wimpers.
Verven wenkbrauwen Versterk je uitdrukking door je wenkbrauwen een likje verf te geven.
Henna wenkbrauwen Door het verven van de wenkbrauwen met henna worden niet enkel de haartjes gekleurd, maar ook de huid. Leuk is dat de kleuring van de haartjes ook veel langer meegaat.
Wimper lift
Lash-lift De Lash-lift is een snelle en makkelijke opfrissing van je eigen wimpers. Met deze behandeling worden je wimpers mooi gekruld om je ogen te accentueren, en mascara aanbrengen net iets makkelijker te maken.
Lash-lift + verven wimpers Als je geen fan van mascara bent, kan je je wimpers ook laten kleuren. Zo word je wakker met de perfecte wimpers. Bovendien heb je 6-8 weken genot van deze behandeling.
Make-up
Dagmake-up Subtiliteit troef! Een neutrale, niet-opvallende make-up is altijd mooi. Ideaal voor alle dagdagelijkse activiteiten.
Avond make-up Tijd voor jouw oorlogskleuren! Avondmake-up mag al net wat opvallender zijn. De meest bekende avondmake-up's zijn: smokey eyes en red lips. Extra's zoals valse wimpers kunnen ook geplaatst worden mits supplement. Om verwarring te voorkomen geef je bij het maken van een afspraak best even door wat jouw verwachtingen zijn.